akties

Keukens

Genieten en koken in stijl!

Een ruime keuze!

"Met een keuken van Technisch Bureau Aarts, wordt eten nóg lekkerder!"

Kokkerellen in stijl. Dat wilt u toch ook? De keuken fungeert immers vaak als het kloppend hart van een woning en u brengt er heel wat uurtjes door. Er wordt gezellig gekookt, gegeten en gedronken. Maar een keuken is veel meer. Het biedt u onder meer opslagruimte en koeling voor uw producten. Een nieuwe keuken moet voldoen aan alle eisen en wensen van de dag. Slim omgaan met de beschikbare ruimte is daarbij een pré. Zo begint een geschikte keukenkeuze bij de basis. Wij helpen u hier graag bij. Uw wensen worden namelijk tot in detail vertaald door onze specialisten. Zij ontwerpen graag samen met u een keuken, geheel op maat. Vervolgens zorgen wij door middel van onze keukenrenovatie dat het project in een totaalconcept, perfect op elkaar wordt afgestemd. Zo wordt koken én genieten ook voor u binnenkort werkelijkheid!

Kom langs en neem een kijkje in 'onze keuken'. Van (ultra) modern, landelijk tot klassiek... Wij hebben alle topmerken in huis. In onze sfeervolle showroom doet u inspiratie op. Hier presenteren wij de nieuwste Innovaties gecombineerd met  slimme ideeën.

Kijk voor alle actuele acties en keukenSALE op onze facebook pagina.


Verbouwing of renovatie keuken en/of badkamer Technisch Bureau Aarts in Born.


Keukens

Keuken aparatuur

Nolte Keukens
Siemens
Keller Keukens
Bosch
Pure Keukens
Smeg
 Boretti
 Atag
 Whirlpool
 AEG
 Neff (Select dealer)
 Axiair (afzuigkappen)
 Vroklage (werkbladen)
 Doeco b.v. (keukenaccessoires)

 

Keukenrenovatie: installatie van A tot Z

Wij bieden al meer dan 40 jaar een populair totaalconcept aan. Alle voorkomende werkzaamheden - om tot een nieuwe keuken te komen - worden in een stappenplan, technisch perfect uitgevoerd. Van sloop, driedimensionale bouwtekening, plaatsing tot oplevering. Wij verleggen en passen de elektriciteit aan, stuken en/of  betegelen, verven de wanden en het plafond en zorgen voor een perfecte en naadloze afwerking. Tijdens de vakkundige renovatie vernieuwen wij de keukenruimte volgens planning en afspraak. Een vertrouwd totaalconcept van Technisch Bureau Aarts. Waar passie voor vakwerk en oog voor kwaliteit en hoogwaardige afwerking tot in de finesse altijd zichtbaar blijft.

Klik hier voor de fotorapportage van de renovatie van een keuken in Dieteren.

MHKKeukenexpert

Technisch Bureau Aarts is een MHK Keukenexpert

De MHK KeukenExpert is hét adres voor eersteklaskeukens, een gedegen advies en een perfecte montage van uw nieuwe keuken. Bij de MHK KeukenExpert staat de klant centraal, wij nemen dan ook alle tijd om uw wensen te bespreken. Omdat MHK de grootste inkooporganisatie in Europa op het gebied van keukens is, bieden de MHK KeukenExperts niet alleen de beste keukens, maar ook altijd de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Wat kunt u van ons verwachten

Altijd een lekkere kop koffie of thee

Uw wensen en onze mogelijkheden, we bespreken ze graag met u bij een lekkere kop koffie of thee. Persoonlijk contact is een van de kenmerken van zaken doen met Keukenexpert. Een luisterend oor levert vrijwel altijd een passende oplossing. Wij gaan daarom graag met u om de keukentafel om al uw wensten te vertalen naar een droomkeuken.

Altijd een scherpe prijs

Keukenexpert garandeert de beste prijs/kwaliteit garantie. Wij garanderen u scherpe prijzen en een uitstekende kwaliteit. Keukenexpert koopt namelijk alle keukens in via MHK; de grootste keukeninkooporganisatie (met meer dan 2.500 showrooms) van Europa. Naast de bekende merken leveren wij ook Abbiamo Keukens, deze komen uit de eigen fabriek van MHK; complete keukens voor een fijne prijs.

Persoonlijk en praktisch advies

Bij Keukenexpert werken we met een klein en hecht team van medewerkers. Onze grootste passie is keukens, onze kennis is het resultaat van jarenlange praktijkervaring.
Bij Keukenexpert bent u dan ook aan het juiste adres voor het beste advies. Uw wens is onze specialiteit. Wij komen graag bij u thuis - desnoods in de avonduren - om de situatie en uw wensen persoonlijk te bespreken en in te meten. Aan de hand van een gedetailleerde tekening vinden we voor elke wens en elk budget een passende oplossing en de ideale keuken.

Professionele montage en installatie

Uw droomkeuken is onze zorg! Wij verzorgen het inmeten van de keuken en voeren een nauwkeurige controle uit van de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden. Waar nodig verplaatsen we leidingen en eventuele andere obstakels. Om u het beste resultaat te garanderen werkt Keukenexpert uitsluitend met vakbekwame monteurs die uw keuken volledig gebruiksklaar en geheel volgens planning opleveren.

Uitstekende service en ondersteuning

Een nieuwe keuken is een aardige investering, Keukenexpert biedt u de service en ondersteuning die ervoor zorgen dat u onbekommerd van uw aankoop kunt genieten. Bij Keukenexpert heeft u één aanspreekpunt. Uw eigen adviseur die u begeleidt van advies tot opleveren en u waar en wanneer nodig te woord staat over uw keuken. We laten niets aan het toeval over, daarom nemen we de tijd om na het opleveren alle functies van de keuken aan u te demonstreren. Wist u dat u bij Keukenexpert minimaal 5 jaar garantie heeft op de apparatuur en 10 jaar garantie op kasten en werkbladen? Indien gewenst verzorgen wij ook alle installatietekeningen.

Verbonden met de regio

Keukenexpert … is al … jaar gevestigd in… We zijn trots op … en vinden het dan ook belangrijk betrokken te zijn bij de regio. Zo zijn wij onder andere sponsor van… en initieatiefnemer van het project SuperChefs op basisschool… Daarnaast doen we er alles aan om onze regio schoon en groen te houden en proberen we zo min mogelijk afval te produceren.

keukenmagazine-2017


Keukenmagazine

Op zoek naar keukeninspiratie? Wilt u meer weten over de nieuwste trends en mogelijkheden op keukengebied? Lees dan ons gratis Keukenmagazine boordevol fraaie keukens, innovatieve oplossingen en creatieve ideeën. Het Keukenmagazine is gratis online te bestellen of af te halen in onze winkel.Technisch Bureau Aarts: voor Koken & Leven in stijl!

  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
   Copyright © 2021 Technisch Bureau Aarts B.V., alle rechten voorbehouden