akties

Badkamers

Baden in weelde

Badkamers zijn er te kust en te keur bij Technisch Bureau Aarts. Wenst u een inloopdouche, regendouche, stoomcabine, inloopbad of toch een complete badmaker bijvoorbeeld met whirlpool? Van design, trendy tot klassiek. Alles is mogelijk. Wij begeleiden u graag in het maken van de juiste keuzes, ook in tegels en sanitair. Van 3D ontwerp tot realisatie. Uw droombadkamer wordt hier pas écht werkelijkheid.

Het mooie is dat de volledige Installatie door onze eigen vakkundige monteurs wordt verzorgd. Dus alle bouwkundige werkzaamheden - van sloop tot tegelzetten - nemen  wij u graag uit handen. Uw Badkamerrenovatie: in slechts tien werkdagen!
Zo heeft u 1 aanspreekpunt voor alle voorkomende werkzaamheden.

Verbouwing of renovatie keuken en/of badkamer Technisch Bureau Aarts in Born.

Technisch Bureau Aarts is Bad & Body dealer

Logo-Bad-en-Body-2015-siteBad & Body is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. Technisch Bureau Aarts heeft al vele jaren ervaring met het adviseren en begeleiden van klanten bij de aanschaf van hun badkamer.

Naast een deskundig advies, een professionele tekening én advies over merken en materialen zorgen wij ook voor een perfecte installatie van uw badkamer. Wij hebben hiervoor eigen mensen in dienst waar u op kunt vertrouwen.

Badkamers op maat
Bad & Body is er niet voor de prijsgeoriënteerde massa, maar voor personen die bij het kopen van een badkamer prijs stellen op deskundig, eerlijk en maat gesneden badkameradvies. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht, kunt u vertrouwen op een uitstekende installatie en montage van de nieuwe badkamer. Maar ook op het gebied van service, zowel voor, tijdens als lang na de koop kunt u bij ons als Bad & Body dealer terecht.

Dat we daarbij altijd kritisch naar de prijs kijken en een eerlijk voorstel neerleggen spreekt voor zich. Megakortingen en ongeloofwaardige acties bestaan in onze ogen bij het kopen van een badkamer niet.

Een nieuwe badkamer: alles is mogelijk
Wilt u echt helemaal op de hoogte zijn wat Technisch Bureau Aarts kan bieden? Ga dan eens lekker op uw gemak naar onze showroom. Bij Bad & Body vind je alle badkamerstijlen én binnen elk budget; moderne badkamers, luxe badkamers, klassieke badkamers en design badkamers. Kom gewoon eens langs, want zien is en blijft geloven.

Klik hier onder om drie voorgestelde prachtige badkamers te bekijken welke speciaal voor u samengesteld zijn voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij leveren topmerken als:

Sealskin
Grohe
Sphinx
Hansgrohe
Keramag
Villeroy & Boch
Laufen
 
Primabad
Alessi

Laat u inspireren en kom langs in onze uitgebreide showroom!

NIEUW

Vervang uw bad door een XXL douche in 1 dag!
Klik hier voor meer informatie.

Badkamerrenovatie: in slechts tien werkdagen!

Technisch Bureau Aarts kan uw badkamer in slechts tien werkdagen compleet vervangen: van sloop tot oplevering met nieuw sanitair, een nieuw plafond, nieuwe wanden, spots en meubilair.
Aarts biedt klanten een totaalconcept voor badkamerrenovatie. “Van sloop tot oplevering in slechts tien dagen, uitgaande van een badkamer van normale proporties. Puur en alleen vanwege het feit dat we alle specialisten, zoals loodgieters, stukadoors en tegelzetters, in dienst hebben, kunnen we op zo’n korte termijn zo’n ingrijpende renovatie uitvoeren. Sneller kan niet. We plannen alle werkzaamheden naadloos achter elkaar. Dag in, dag uit zijn er tien dagen lang continu medewerkers van ons in de woning om de klus te klaren. Dat alles wordt vooraf strak gepland en gecoördineerd.Zonder oponthoud of onnodige problemen. Uw droombadkamer is binnen handbereik”.

Klik hier voor de fotorapportage van een badkamerrenovatie in slechts 10 werkdagen in Geleen.


  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
   Copyright © 2021 Technisch Bureau Aarts B.V., alle rechten voorbehouden